iiihaaaa

Idag har jag var å träffat Bertil. Vi gick igenom en del på outlook... Shit tänkte jag detta kommer jag aldrig å fatta men nu börjar jag lugna mig lite... Kl är 23 05 å jag sitter på toa igen för femtielfte gången idag. Ska inte jobba på Jale imorgon är rädd å skita ner mig.... måååååste sova bara magen lugnar sig detta är ej kul.... prutt prutt

Suck Pust Stööööön!!!!

Ibland blir jag sååååååå jävla less!!!!!!!
Har behov att vara ifred ibland mer ibland mindre. MEN när jag drar mig undan och vill vara d får man inte vara d! Te x endera står d en unge å skaver på mig... Eller så blir gubben sur!!!!!! fattar inte hur fan jag skall bete mig för att få min egentid respekterad.
Visst säger du åk hemmifrån, gå ut med hunden osv osv...
Hallå jag kanske vill kunna vara ifred hemma!!!!!
Morr måste lösas dags för familje råd... dock inte 22 på kvällen när alla är ap trötta å jag har jobbat nästan 12 timmar kanske dumt ;).
 
På agendan då....
Imorgon skriver jag papper med Abas-Hepkon... 20 timmar i veckan som jag tänkt kombinera med ett heltids jobb... optimist ja visst! Detta kan vara mitt största misstag någonsin eller mitt bästa val någonsin ingen jävla aning d lä visa sig om en månad eller så...
 
Tanken är att jag skall jobba på Jale åkeri vecka 32 ut sen from 1/9 skall jag börja hos Stefan. D känns så där å min mage är helt ur lag. Jag är irriterad och otrevlig, lider med min familj.
Detta inlägg blev ganska rörigt jag vet men d e rörigt i mig just nu. puss

RSS 2.0