11/4-08

Då var livet i full gång då... slut på smekmånad och paraplydrinkar... för det är exakt precis så mitt liv har känts fram tills den 31/3...
Den måndagen förändrades mitt drastiskt och jag var tvungen att börja fungera som en vuxen människa igen kliva ur min dvala snacka om chock... Ja nu har det gått ett par veckor in i mitt vuxen liv och jag känner att jag kan hantera situationen något så när ;)

Så praktiken känns nice trivs kanon är helt slut bara... ocyh i datg yhar jatg yhaft mitt första seminarium ocyh det gick kanon.. Trivs kanon i min grupp och jag hade presterat kanon idag gissa om jag myyyyser. har hänt massor men jag e för trött för att skriva godnatt :)

JUPP JUPP 1/4 - 08

Jahapp då har man börjat skolan igen då...
Måndag morgon 8.30 satt jag i entren på falulasarett och väntade på mina blivande klasskompisar. Hur kände jag mig???
Ja med tanke på mina tre timmars sömn och ingen ciggarett kände jag mig rätt hyfsat tillfreds.

Träffade de som jag ska gå med resten av min utbildning, de jag pratade med var riktigt trevliga och jag kände mig välkommen in i gänget. speciellt tack till Mona och Åsa för att ni tog hand om mig betydde massor!!!

Under föreläsningen ang biblioteket höll jag på att somna flertalet ggr riktigt pinsamt när man är i en helt ny klass och många har ögonen på en... (speciellt mannen bredvid mig)

Upp på avd 14 och presenterade mig sen till skolan och fixa en ny namnskylt då klantarselet Karro tappat bort den förra...

Idag Tisdag första april å allt steg jag in på avd 14  kl 06.42 inte ett dugg nervös börjar känna igen rutinrena nu pga tidigare praktiker.

Rapporten körde igång och jag insåg vad mycket jag kunde för jag fattade det mesta som sades kändes kanon!!!

Sen gick jag och min handledare runt och tempade alla patienter... Jag skatgå med en uska de två första veckorna så det innebar en hel del usk arb men dom har ett stort ansvar så jag har lärt mig en del. Ska dit på fre för en c tur sen blir det arb hela helgen och nästa lediga dag är på tis... Kram så länge

RSS 2.0