24/11-08

Jahapp nu har det snöat hela dagen och vart kallt. Jag har fan frusit hela dagen.
Har träffat många spännande människor idag´och faktist vart en hel del nostalgisk skit kul tack för det Leena.
Tilde och alva har vart helt underbara idag . Pratade med vårdcentralen ang Tildes eksem. Dom tyckte jag skulle fortsätta att smörja Locobase och skrev även ut mer i större förpackning.

Ja ja nu ska jag krypa ner i soffan och kolla på TV. Myyyyys

Puss

Snö

Idag blev jag väckt av Tilde som med glad stämma förklarade att det var snö ute.(mamma det är alldelens vitt ute men ser inte gräset).
Klev upp och konstaterade att bilen inte var översnöad phuuuu.
Kollade Alva som låg nöjd i sängen lekandes med sin mobil, inte helt otippat:).
Fixade frukost och körde dom till skolan/lekis. För tillfället väntar jag på att borlänge sjukhus ska ringa mig då Tildes eksem bara blir värre och sprider sig känner mig rätt maktlös kan jag lova.
Jag smörjer och smörjer, olja i samband med dusch/bad.
Vad mer kan jag göra har någon något förslag?

ska ringa ett kul samtal efter 10 idag väntar med spänning ;)

Puss så länge


Jag vill Gratulera Malin och Mika till bäbisen. Bra jobbat gumman!!!

Med tanke på dagens väder har det vart mycket inomhus aktiviteter... Inte det era snuskhuvuden ;)

Hoss mage är kass än vet inte vad vi ska göra snart. Har kokat ris och gett honom vi väntar med spänning på resultatet.

Igår var jag å UM hos kollektivet å käkade våfflor smaskens.

Den 13/11 hade jag vart rökfri i en månad duktig kicka :)

Nu är det klart med UM lgh phu de känns nice. nä ska gosa lite med


16/11-2008

Min vän är nu tillbaka på säter och kommer att må bättre så småning om.(föhoppningsvis) det är fruktansvärt att stå brevid och se en människa rasera. Tänker på dig gumman!!!!

Jag satt och pratade med polare ang bloggar.
Vi tycker att det är mycket upplyftande att läsa varandras bloggar. Något som är favoritämnet är VARFÖR  man bloggar...
Jag bloggar för att få skriva av mig. Ge mina vänner att få en möjlighet till uppdatering i mitt liv. Spara ett telefonsamtal :). Vi kom fram till att det är vanligt att människor skriver att andra människor är snokiga och läser på andras bloggar... HALLÅ varför bloggar man jo just därför man vill att andra ska läsa det man skriver. Vill man skriva ngt privat så kan man skriva i en vanlig dagbok som bara är avsedd för en själv...

Det ena leder till det andra och tillslut var samtalet inne på Heta linjen som fanns när jag var yngre.
Det innebar att man ringde ett nummer och sen kunde man vara 4 st som pratade samtidigt på linjen.
En av mina vänner hade provat att ringa detta nummer och bara lyssna. Då var det två människor som hade ett samtal och en tredja part lade sig i samtalet varpå den ena i samtalet talar om att den tredje parten inte ska lägga sig i.
Om jag vill ha ett privat samtal ringer jag inte via Heta linjen, jag ringer upp den det berör eller träffar den personen. ha ha kul reflektioner bara...

Vad har hänt idag då...
Jo jag har hjälp min pappa att göra klart ute inför vintern. Haft en kanon mysig dag med barnen. Hämtade Alva kl 12 från Rebeckas pyamasparty.
Dom hade inte sovit mycket men man vet väl hur det är med 4 tjejer i samma rum... Sen åkte vi hem och jag började med lasagne... Sen kom älskling och ett bonus :). Vi va till ett par vänner och erbjöd våra tjänster och som tack fick vi en flaska vin och jag en smärtade axel ;)

Nä nu ska jag muffla med med gullisarna.

Malin tänker på dig!!!!!!!

Kära dagbok...

Ja ja jag vet det har vart 100 år sedan jag skrev ngt igen. förmodligen har ni slutat läsa också men då får väl min blogg flyta i cyberrymden alldelens ensam då :)

Vad har hänt i mitt liv då.... Massor!

Universums mittpunkt och VBK var på Teneriffa. Helt UNDERBART!!!! Några bilder som bevisar detta följer nedan...
(I dagens samhälle måste man kunna bevisa allt, med t ex fotografier som jag gör nu) 
Va fan står det??? Finns det san miguel?

ET phone home. (Observera datumet i det nedre hörnet på bilden ovan)

Gissa om jag frös...

Havet
'
Gissa vem som fick blomman... Faktist den enda blomman under hela resan som saknade myror. Kändes bra då jag hade dom i håret ;)

Med tanke på hur dom körde där nere så skulle jag aldrig sätta mig i ngt dyligt...nykter... och det var jag när vi var vid den där..

ok inte helt nykter...

fin mur...
(Bilderna har godkännts av de berörda parterna innan publicering
eventuella namn är fingerade)

Annars då...
Jo jag har jobbat X-tra lite grann det känns kul... Kliva upp kl 03:30 för att kliva ut i en snöstorm. För att vidare sätta sig i en kall bil. för att sedan förflytta sig in i en ännu kallare lastbil. För att sedan kliva in i ett kylrum och en frys där du ska tillbringa de 2 nästkommande timmarna. Skit kul verkligen. och tro inte att det roliga är slut då.
Det är nu det börjar...
Sätta dig i den kalla lastbilen igen och köra dalarna runt på 10 timmar. under de tiden stannar du ca 25-30ggr och tar av olika saker som andra människor vill ha. Vissa av människorna vill dessutom att jag inte ska känna att jag går tomhänt därifrån, så då ger dom mig massa saker tillbaka... Ibland är sakerna jag får trasiga men det säger jag inte till dom för då kanske dom blir ledsna.
När jag har åkt runt och bytt saker med alla som vill då åker jag tillbaka till kyl och frysrummet och är där en timme till.
Skit kul!!!!
Nä nu ska jag sova kl är 20,42 och jag är hemskt trött.
Puss alla som vill
Ps. Har en fråga till etern... Om du känner någon som lider av psykiskt ohälsa. (och har gjort länge) Så dåligt att Säters sjukhus kanske kan vara ett alternativ igen ska man hjälpa den tillbaka dit då!?! Ds

RSS 2.0